VENÜS-JÜPİTER ÜÇGENİ: Büyük ve küçük iyiciller diye tabir edilen Venüs ve Jüpiter gezegenleri 10 Şubat’ta olumlu açı kuracaklar ve etki bu hafta boyunca devam edecek. Başak ve Oğlak burçlarındaki bu yerleşim; ilişkilerimizde mantık tarafımızı ve iş konularını ön planda tutmamızı istemekle birlikte, eğlence, sosyalleşme ve keyif alma isteğimizi artıracaktır.

Harcamalarımız ve yeme-içme isteğimiz yükselebilir, para geldiği gibi gidebilir 🙂 O nedenle aşırı harcamalardan kaçınmalıyız. Özellikle dış görünüşümüz, estetik işlemleri, moda, dekorasyon, dışarıda yenilen yemeklere bu hafta yüksek harcamalar yapabiliriz.

Aşk ve parasal ilişkiler açısından güzel zamanlardayız, ilişkilerin yeniden canlanması, umudumuzu kestiğimiz bir paranın gündeme gelmesi mümkün. Jüpiter’in retro olması nedeniyle eskiden yarım kalmış aşklar yeniden gündemimize gelebilir.

Dini inançlarımız ve meditasyon isteğimiz artabilir, yeni kültürleri araştırmak, seyahat etmek, yeni bir eğitime başlamak, topluma bir şeyler sunmak için çok güzel enerjiler barındırır.
Sosyal ortamlarda iş konuşmak için güzel zamanlardayız, özellikle arkadaş çevremizden ve kadın figürlerden gelecek iş bağlantılarının faydasını görebiliriz.

Çalışma hayatından gelecek aşklara açık olacağız, patronlar veya diğer otorite figürleriyle sorun yaşayanlar ilişkilerini düzenlemek adına bu güzel açıdan faydalanabilirler.

Tüm bu hususlarla birlikte Venüs’ün halen Pluto-Uranüs karesine eşlik ettiğini unutmadan, ilişkilerimizde ve parasal konularımızda kıskançlıklar, kişiler üzerinde baskı kurma isteği, aşırı özgürleşmek isteği nedeniyle mevcut ilişkilerimizi riske etmeden hareket etmeliyiz.

Sevgilerimle,
Pınar GÜRÇAY