Kavuşum yarın gerçekleşecek ama etkilerini şuandan hissetmeye başladık. Bugünden itibaren de yaklaşık 1 hafta boyunca; konsantrasyon kaybı, zihni toparlamakta zorlanma, tembellik, bir işe başlayıp ilerleyememe, konuların devamını getirememe, zihinsel dağılmalar, duyduklarımızın bizi hayal kırıklığına uğratması, alkol ve ilaç gibi bağımlılık geliştirilen maddelere meyil, ilişkilerimizde alınganlıklar ve kırgınlıklar, her şeyi fazlaca idealize ederken gerçeklerden uzaklaşma gibi durumlar gündeme gelirken, duyduğumuz her haberin, her sözün gerçeği yansıtmama ihtimaliyle birlikte bizim göremediğimiz arka yüzünün de olabileceğini unutmayın.

Bugünlerde yalan yanlış haberler, dolandırıcılıklar, bilgi dahil her türlü hırsızlık, kandırılma ve yazılar-mesajlar-sözler nedeniyle kurban gitme olayları gündeme gelebilir, ağzımızdan çıkacak sözlere dikkat etmeliyiz. Ayrıca imzalamanız gereken önemli bir belge varsa tüm hususları detaylıca incelemenizi ve trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kavuşum etkisi geçtikten sonra gerçeklerin hiç de sizin düşündüğünüz gibi olmadığını görerek pişmanlık duyabilirsiniz.

Olumlu tarafları ise; rüyalarımızın ve sezgilerimizin artması, görünmeyeni daha kolay hissedebilme, ruhsal iletişimin çoğalması, yaratıcı yeteneklerin gelişmesi, sanata ve özellikle edebiyata olan isteğimizin artması, kardeşlerimiz, yakın akrabalarımız, komşularımız ve yakın çevremizle olan ilişkilerimizde manevi duyguların yükselmesi.

Bugünlerde kahve stoklarınızı arttırabilirsiniZ 🙂

Sevgilerimle
Pınar GÜRÇAY