Güneş Satürn ile üçgen açıya hazırlanıyor. Astrolojide üçgen açılar, 2 gezegenin enerjileri arasındaki rahat akışı anlatır. Bu görünümün hayatımıza olan etkilerini bugünden itibaren yaklaşık nisan ayının ortasına kadar alacağız. Peki nedir bu etkiler?

Öncelikle geleceğimizi planlayacağımız günlerdeyiz. Otorite olarak gördüğümüz insanlardan destek göreceğimizi, onlarla birlikte uyumlu hareket edeceğimizi gösterir.

Özellikle kariyer konularında ağır da olsa sağlam adımlar atacağımız, planlı ve sistematik ilerleyeceğimiz, çalışma konularının gündemimizde olduğu zaman dilimindeyiz. İş konuşmalı, adım adım ilerlemeliyiz.

Yeni başlanacak ve uzun süreli devam etmesini umduğumuz işler ve ilişkiler için bu güzel görünümden faydalanabiliriz. Güneş-Satürn üçgenine Uranüs de eşlik ettiğinden dolayı önümüze ani gelecek fırsatların uzun süreli hayatımızda kalacağını söyleyebilirim.

Satürn Retro harekette olduğu için daha önce gündeme gelmiş, fikren zihnimizde oluşmuş ama sonuçlandıramadığımız işlerimiz bu süreçte yeniden önümüze gelebilir.

An haritasında yükselende Terazi burcunu görüyoruz, yönetici Venüs çalışma ve sağlık hayatını anlatan alanda, Balık burcunun son derecesinde. Bu dönemde kadın hastalıkları, cilt sorunları, böbrek rahatsızlıkları, hormonlarımızdaki dengesizlikler, ayaklarımızdaki sorunlar bizi meşgul edebilir.

Satürn-Güneş üçgeni gelirler ve çalışma hayatımızı ilgilendiren alanda. Parasal kaynaklarımızı arttırmaya yönelik mücadele içine girmekle birlikte yeni, ani gelişen fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Ay, haritanın aşk ve çocuklar alanında yerleşmiş durumda, Neptün, Chiron ve Güney Ay Düğümüyle kavuşumda, Satürn ile zorlayıcı açıda. Bu dönemde flört ilişkilerimize ve çocuklarımızla olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bu alanda kişilerin birbirini yanlış anlaması, aldanmalar, yanlış ilişkiler, gerçeklerin çarpıtılması, ilişkilerde zorlanmalar ve kesintiler yaşanabilir.

Herkese çok güzel bir hafta dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY