YENİAYIN MESAJI: HAYATIN İÇİNDE HER BİTİŞ BİR BAŞLANGIÇ, HER BAŞLANGIÇ BİR VAZGEÇİŞTİR.

Ankara için çıkarılan haritaya göre bugün saat 14.23’te Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Önemli etkiler açısında +/-3 gün geçerli olacak bu yeniayın en dikkat çeken görünümleri;

• Umutlarımız, ideallerimiz, isteklerimiz, gelecek planlarımız önceliğimizde olacak. Bu konularla ilgili ani, beklenmedik şeklinde başlayacak, ummadığımız bir anda önümüzde gelecek yeni ve sürprizli olayları deneyimleyebiliriz.

• Yeni bir aşk, evliliklerde ve ilişkilerde başlangıç ve bitiş kararları, yeni bir tatil, yeni bir ev değişikliği, yeni bir eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, çalışma hayatına dair planlar, uzak bölgelere seyahatler ve yabancı dille ilgili gelişmeler, yükseköğrenim planları gündemimizde olabilir.

• Haritaya göre bir önceki cümlede belirttiğim tüm konuları bir süre insanlardan gizli tutmak, kendi içimizde saklamak, insanlarla paylaşmamak isteyebiliriz.

• Yeniaya Retro Satürn’den gelen rahat akışla tüm bu hususlar geçmişte bıraktığımız kişi veya olayları da önümüze getirebilecek niteliktedir. Eskiden yollarınızı ayırdığınız insanların yeniay zamanı size ulaştıklarını görebilirsiniz.

• Planlar yapılacak, önceden tamamlayamadığımız, cesaret edemediğimiz işlerimizle ilgili aksiyon alınacak ve yeni başlangıçlara geçilecektir. Ama tabi haritaya göre bu planlar çok da kolay olmayacaktır.

• Harita atılacak adımlarda uzun soluklu, geniş zamana yayılan olay ve kişileri gösterse de hayal kırıklıklarının, aldanmaların, belirsizliklerin, hayatın içinde değişimlerin, zorlanmaların, belki başka alanlarda bitişlerin de ipuçlarını vermektedir. Attığımız adımlardan emin olmalıyız.

• Özellikle çalışma hayatımız bağlantılı, bizi bir adım yukarıya taşıyacak teklifler gündeme gelebilirken, kendimizi getirisi yüksek fakat fazlaca sebat ve emeğe dayalı yeni oluşumların içinde bulabiliriz.

• Sağlık hayatımız bağlantılı üzücü ve zorlayıcı bir takım gelişmeler yaşanabilirken, enerjimizi yüksek tutmamızla birlikte, sonrasında şifa bizi bulacaktır. Özellikle kafa bölgesi ve buraya alınabilecek darbeler, migren, ateş yükselmesi, yüz iltihaplanması gibi rahatsızlıklar yaşanabilir.

Yeniay Türkiye haritasında önemli bir olaya işaret ettiği görülmekte. Ülke yönetimindeki kişiler, Cumhurbaşkanı, Başbakan, iktidar partisi, yargıçlar, savcılar gibi otorite figürleri, ülkede tanınmış ve öne çıkmış kişilerle, bu kişilerin sağlık durumları, bu kişilerin ve ülkenin itibarlarıyla alakalı zorlayıcı, enerji düşüren etkiler, gündeme oturacak önemli olaylar yaşanabilir.
Ordu, silahlı kuvvetler, polis, sağlık mensupları, işçi sendikaları ve çalışan kesim, dış ülkelerle olan ilişkiler, hava alanları, askeri ve sivil uçaklar ve mahkemelerle ilgili zorlayıcı etkiler, yeni yol ayrımları gündeme gelirken, kolluk kuvvetlerinin ülke topraklarını müdafaasında daha aktif rol aldığını görebiliriz.

Başlangıçları hayatımıza taşıyabilecek bu yeniayda, ilk adımlar için 10 Nisan sonrasını beklemeliyiz.

Sürecin bireysel olarak bizlere ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

Sevgilerimle,
Pınar GÜRÇAY