İlişkiler, parasal konular, seçimlerimiz, mahkemelerimiz, açık düşmanlar ve yakın dostlarımızla ilgili konularda ani gelişmeler, yeni oluşumlar bekleyebiliriz.

Bir anda başlayan, tutkulu, cinsel yönü güçlü yeni bir ilişki, beklemediğimiz bir yerden gelen para veya ortaklık teklifi, yeni bir eğitim, yurtdışı seyahati, kavuşumun retro Mars ve Satürn’e olan açısıyla geçmişte kalan, geçmiş bağlantılı kişi ve olayların yeniden günd…eme gelmesi gibi durumlar yaşayabiliriz.

Eğlence, keyif alınan şeyler, varsa küslüklerin giderilmesi, modun yükselmesi, yakınlaşmalar ve yeme-içme faaliyetleri tavan yapar.

Kendimizi hem fazlaca özgür, hem de bireysel hareket ederken görüp, anlık hareketlerde bulunabiliriz.

Kadın figürlerden gelebilecek desteklere de açık olacağız.

Şuan gökyüzünde retro enerjisi yoğun olduğu için vereceğimiz kararlar ve atacağımız adımlarda geri dönüş olmaması veya yerinde saymamak için iyi düşünmeliyiz.

Olumsuz tarafı: Ani oluşabilecek şekilde; baş bölgesine gelebilecek darbe, sakatlanmalar, baş ağrıları, baş bölgesiyle ilgili rahatsızlıklar, kazalar, ev kazaları, yangınlar, bıçak kesikleri ve beklenmedik bir anda çıkabilecek ameliyatlar görülebilir.