AŞK, İLİŞKİLER, ORTAKLIKLAR, PARA, ÇOCUKLAR, EĞLENCE VE SOSYALLİK AÇISINDAN ÇOK GÜZEL ETKİLEŞİMLER VAR 🙂

6 Mayıs 2016 saat 22.29’da Boğa burcunun 16.derecesinde yeniay yaşayacağız. Astrolojide Boğa burcu dünyasal zevklerle ilgilenir. Dokunmayı, masajı çok sever, eşyaları onun için değerlidir, onları çok yakın olmadıkça kimseyle paylaşmak istemez. Bulunduğu ortam, evi, iş yeri, partneri ve arkadaş çevresi belli bir seviyenin üstünde olsun ister. Hayat standartları Boğa burcu için önemlidir. Parasal akışta tıkanıklık olduğunda mutsuz olabilir, kendisini her açıdan garanti altına almak ister. Parayı yönetebilir ve tasarrufta bulunur. Tasarruflarını daha çok ev ve arsa yatırımı üzerine yoğunlaştırır. Çok emin olmadıkça riskli yatırımlara girmez. Lüks yaşamı sever, değerli şeylere sahip olmak ister. Ayrıca maddi ve manevi tatminlerimiz, güvence ve teminatlarımız, kendi kazandığımız parasal kaynaklarımız, zevklerimiz, üretkenliğimiz ve yatırım araçlarımızla ilgilidir. Sanatı, güzelliği, sevdikleriyle birlikte olmayı sever. Aşçılık yetenekleri ve estetik duygusu gelişmiştir. Çalışmak ve üretmek Boğa burcu için çok önemlidir, sabırlıdır. Maddiyatı önemser, yatırım yapmak ister. Yalnız sabit bir burç olması nedeniyle zaman zaman harekete geçmekte zorlanabilir, stabil olmak ister. Hareket kabiliyeti keskin olmadığı ve yemekten keyif aldığı için spor yapmadığı takdirde kilo problemi yaşayabilir. Bu yeniay zamanı bu etkileri alacağımızı söyleyebiliriz.

Yeniay haritası bize genel hayatımız ve kariyerimizle ilgili sistem, plan, program yapmamız gerektiğini söylüyor. Hayatımızı sağlam adımlarla kurarken dikkatli olmalıyız, aksi takdirde duyduğumuz sözler, aldığımız mesajlar, verdiğimiz kararlar, konuşmalarımız, seyahat planlarımız ve eğitimlerimizden yana hayal kırıklıkları duyabilir, zihinsel dağılmalar yaşayabiliriz.

Boğa burcundaki yeniay haritanın 5.evinde gerçekleşecek ve Venüs ile Merkür yeniaya eşlik edecekler. İlişkiler, parasal konular, aşk-flört-evlilik-çocuk-ortaklık konuları,  yurtdışı bağlantılı işler, taşınma ve şehir değiştirme olayları, eğitimlerimiz-yükseköğrenim konuları-din/manevi konular/spritüel çalışmalar gündemimizde olacak.

Uzun ilişkiler alanından gelen, geri harekette bulunan ve yeniaya eşlik eden Merkür, geçmişte kalan ciddi ilişki yaşadığımız kişilerin yeniden gündemimize girebileceğini, iletişim halinde olabileceğimizi gösteriyor.

Kariyer hayatımızdan yana fırsatlarla karşılaşabilirken, kendimize parasal girdi sağlayacak güçlü projeler yaratabiliriz. Harcamalarda tasarruflu olmadığımız takdirde çıkabilecek ani krizlerle birlikte gelen paranın bir anda gidebileceğini de unutmamalıyız.

Geçmişte isteyip veya zihnimizde kurgulayıp başlayamadığımız eğitim, taşınma, uzun yerlere seyahatler, yurt dışı bağlantılı işlerimiz gecikmeli de olsa yeniay zamanı yeniden gündemimize girebilir.

Evin içinde kazalar, sakatlanmalar, evle ilgili ani masraflar ve borçlar, bizi zora sokacak krizler, aile fertleri veya aile büyüklerimizle ilgili bizi psikolojik olarak zorlayacak durumlar yaşanabilirken haritanın ticari borç-krediler-miras-nafaka alanından gelen yeniay bu alanlarda çözülmelere gidebileceğimizi söylüyor.

Sağlık açısından tiroid, ses telleri rahatsızlıkları, hormonal rahatsızlıklar, üreme bölgesi rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, cilt-alerji ve böbrek sorunları gündeme gelebilirken peşinden şifa enerjisi de gelmektedir.

“Yeniay=Yeni Başlangıçlar” şeklinde internette yanlış bilgilerin dolaştığını görebilirsiniz. Yeniaylar önümüze yeni olaylar, başlangıçlar getirirler evet ama adım atmak için yeniaydan 3 gün sonrasını beklemeliyiz, çünkü yeniay zamanı Ay yanıktır, yani Güneş tarafından yakılmaktadır, enerjisini yansıtamaz. Doğrusu, eski öğretilerden beri süregelen, sevgili hocam Devrim Dölen’in de sık sık belirttiği gibi, “Ay’ın yenisinde yeni işe başlanmaz” bilgisidir.

Herkese çok güzel bir yeniay zamanı dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY