Bu hafta gökyüzünde Güneş/Venüs ikilisi Neptün’den sert açı alacaklar. İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar, parasal konular, erkek figürlerle olan ilişkiler, kariyer ve sağlık konularında dikkatli olmalıyız.

Tüm hafta boyunca kendimizi belirsiz, ismini tam koyamadığımız, tanımlayamadığımız olayların içinde bulabiliriz. Tembellik ve gerçeklerden kaçma isteği hissedebiliriz. Bize aktarılan olaylar veya bizim gördüklerimiz net olmayabili…r, kariyer hayatımızda zorlanmalı, hayal kırıklıkları yaşanabilirken, sağlık konusunda teşhis konması zor olan rahatsızlıklar gündeme gelebilir.

Diğer yandan da Venüs ile birlikte aşk ve sosyal ilişkilerle ilgili, bir takım belirsiz durumlarla karşılaşabiliriz, hayal kırıklıkları yaşanabilir, aldanma ve aldatmalar gündemimize gelebilir, duygusal gel-gitler yaşanabilir. Ayrıca para kayıpları da getirebileceğinden dolayı yaklaşık 1 hafta boyunca riskli yatırımlardan ve yüksek harcamalardan kaçınmalıyız.

Bu hafta mümkünse kendimizle ilgili net kararlar almamızı tavsiye etmiyorum. Zira zorlayıcı açılar geçtikten sonra düşündüğümüz konuların aslında farklı olduğunu anlayıp pişmanlıklar yaşayabiliriz.

Sevgilerimle <3
Pınar GÜRÇAY