HAYATIN İÇİNDE RUHEN KÜÇÜLMEK, BEKLENTİLERİ AZALTMAK, BİRAZ UZAKLAŞIP YAŞANANLARA KUŞBAŞI BAKMAK İYİDİR. AZ OLSUN ÖZ OLSUN…GÜNEŞ-SATÜRN VE VENÜS-SATÜRN KARŞITINA HOŞGELDİNİZ:

Güneş-Satürn karşıtı: İkizler/Yay aksında gerçekleşen bu karşıtlık nedeniyle kariyer hayatımız, genel sağlık konuları ve çalışma hayatımız, otorite ve hayatımızdaki erkek figürlerden yana zorlanmalar, hayal kırıklıkları, gecikmeler, yazışmalarımız ve evrak işlerimizde engellemeler yaşayabiliriz. Bununla birlikte daha önce zihnimizde planladığımız, oluşturduğumuz yazılar, kariyer planları, eğitim konuları, seyahatler, iletişime yönelik hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz işlerimizle ilgili harekete geçebiliriz. Zihinde somut ve kalıcı düşünce, duygudan ziyade mantık işletebilme gibi olumlu taraflarının yanı sıra depresif etkiler de verebilecek bir görünümdür. Etki süresi 5 gün.

 

Venüs-Satürn karşıtı: Yeni başlayacak ilişkilerde kopamama, uzun süre gündemimizde olma gibi durumlar getirmekle birlikte mevcut ilişkilerde uzaklaşma, araya soğukluk veya fiziksel mesafe ve engellemeler koyabilir. Sevdiklerimizin bizden uzaklaştıklarını, kalabalıklar içinde yalnız olduğumuzu düşünebiliriz, depresif duygular hissedebiliriz.  Bugünlerde parasal olarak masraflara yetişememe, kıtlık enerjisine girme, gelen paranın gideni karşılamaması gibi olaylar getirebilir. Harcamalarımızda temkinli olmalıyız. Etki süresi 5 gün.

 

Sevgilerimle <3

Pınar GÜRÇAY