Mars gezegeni bizim eril tarafımızdır, konsantrasyon gücümüz, mücadeleci ve savaşçı yönümüz, hareket kabiliyetimiz, hayatta aldığımız risklerdir. Haritamızdaki konularına göre enerjimizi en çok hangi alanlara aktardığımızı, bununla birlikte hangi alanlarda çatışmalar ve zorlanmalar yaşadığımızı anlatır. Doğum haritalarımızda hayat enerjimizi simgelemesi açısından Güneş kadar önemlidir.

Bir süredir Retro harekette olan Mars, dün itibariyle durak pozisyonuna girdi ve 3 Temmuz 2016 tarihine kadar bu konumunu koruyacak. Akabinde ileri harekete geçecek.

3 Temmuz tarihine kadar, bizim için önemli olan işlerde aksiyon almamalıyız, Yeni atılımlar yapmamalıyız. Parasal risklerden kaçınmalı, kredi-borç-nafaka gibi konularda anlaşmalar yapmamalı, iş ve ortaklık konularına girmemeliyiz. İlaveten ilişkilerimizi zorlamamalı, kıskançlık duygularını bastırmaya çalışmalıyız.

3 Temmuzun tarihinden itibaren, bugüne kadar mevcut işlerimizde hissettiğimiz tıkanıklıkların açılacağını, adeta ölü toprağını üzerimizden atacağımızı, para konularında akışın hızlanacağını, ilişki sorunlarının giderileceğini görebileceğimiz gibi yukarıda belirttiğim konularda yeni başlangıçlar yapabiliriz.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY