29 Temmuz 2016, saat 23.49’da Merkür ve Mars arasında gerilimli açı oluşacak fakat etkilerini şimdiden hissetmeye başladık.

Sözler, yazışmalar, konuşmalar ve gelen-giden mesajlar, aldığımız aksiyonlar sonuçta bizi bitişe götürebilir. İçsel huzursuzluk duyabiliriz, konuşmalarda ve mesajlarda öfke patlaması yaşanabilir. En sakin insanların bile büyük t…epkiler verdiğini görebiliriz, sinir sistemimiz her zamankinden daha huzursuz olmamıza neden olabilir.

Zorlayıcı görünümün enerjisi, bizi hayatımızın her alanında, herkesle olan ilişkimizde etkileyecek olmasına rağmen İngress harita özellikle aşk hayatımız, eş/evlilik hayatımız ile çocuklarımızla olan ilişkilerimiz alanından daha çok etki alacağımızı gösteriyor. Bu nedenle eş-sevgili ve çocuklarımızla olan ilişkilerimize ekstra önem göstermeliyiz. Merkür’e eşlik eden Venüs, bu tartışmaların parasal konular veya ilişkideki 3.kişi tehdidi nedeniyle de çıkabileceğine işaret ediyor. Bu dönemde aldatmalar gün yüzüne çıkabilir.

Bu süreçte ağzımızdan çıkan sözlere, gönderdiğimiz mesajlara, takındığımız tavır ve hareketlere özellikle dikkat etmeliyiz. Kıskançlıklara, baskılamalara, bir tarafın diğerini sindirme çabasına, inatçı tavırlara, sözel veya fiziksel taciz ve şiddete açık olabiliriz. Cinsellik konuları temelli, bir tarafın diğerini yetersiz bulması nedeniyle eşlerin ve partnerlerin arası açılabilir.

Ayrıca ellerimiz ve kollarımızla ilgili kazalara, yaralanmalara, sakatlanmalara, bıçak kesiklerine, yanıklara, yangınlara, cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklara, genital bölge hastalıklarına, kalp/tansiyon/çarpıntı sorunlarına ve spor yaralanmalarına karşı dikkatli olunmalıdır.

Trafik açısından da zorlayıcı bir haftadayız. Hız nedeniyle trafikte kayıplar, problemler ve kavgalar yaşanabilir.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY