SÜRÜDEN AYRIL, FARKLI OL! ÖZGÜN FİKİRLER GELİŞTİRİRSEN DESTEK GÖRECEKSİN…

Ankara’ya göre çıkarılan haritaya göre 18 Ağustos 2016, saat 12.25’te Kova burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız.

        Ay tutulmaları Güneş tutulmalarına göre daha kaotiktir ve hayatımızda sonlandırmamız gereken olaylar için harekete geçmemizi veya olayların gündemimize girmesini sağlar.

        Her Ay tutulması aynı zamanda bir dolunay olduğu için güdüsel davranışlar içine girebilir, çok fazla düşünmeden harekete geçebiliriz.

        Tutulmanın gerçekleşeceği Kova burcu için; iletişim, insanlarla birlikte hareket etmek, sosyallik, beyin fırtınaları, sosyal gruplar, zeka, sıra dışılık, özgün fikirler, arkadaşlık ilişkileri, ekip çalışmaları, bilim ve bilimsel buluşlar önemlidir. Bu tutulma zamanı bu konuların gündemimize gireceğini veya facebook-twitter-instagram-blog-web sitesi gibi çalışmalarımızın sonuçlanacağını görebiliriz.

        Haritada yükselende Akrep burcunu görüyoruz. Yönetici gezegen Mars, Satürn ile kavuşuma hazırlanıyor. Tutulmanın bize getireceği olayların veya kişilerin hayatımızda uzun süre yer edeceğini, düşünce sistemimizin, zihin yapımızın her zamankinden daha fazla somut olacağını, geleceğimizi planlamak, çalışma hayatımızı kurgulamak adına sistem kurma aşamasına gireceğimizi söyleyebiliriz fakat bu kolay olmayacak maalesef. Biz her ne kadar sağlam adımlarla ilerlemek istesek de önümüze hiç beklemediğimiz yerden engeller gelebilir. Bizim dışımızda insanların kararsızlığı bizim planlarımızı sekteye uğratabilir. Dolayısıyla gökyüzündeki muğlaklığın tutulma zamanı da devam edeceğini unutmamalıyız.

        Hafta başında yazdığım ikili ilişkilerde engellemeler, soğukluklar, araya mesafe girmesi, tarafların sanki birbirlerinden uzaklaştıkları hissine kapılma duyguları yavaş yavaş geçmiş olacak ama bu sefer de bu konularda belirsizlikler, tanımlanamayan durumlar, para kayıpları, ilişki ve para konularında hayal kırıklıkları gündeme gelebilecektir. Planlar beklediğimiz gibi gitmeyebilir. İlişkilerde aldanma ve aldatmalara açık olunacak bir dönemden yeni çıkmış olacağız.

        Ev ve kariyer konularında, çürümeye yüz tutmuş, hayatımızdan çıkması gereken bir takım olayların nihayetlendiğini, sona gelindiğini veya bu konularda tam tersine yeni bir başlangıç için düğmeye basıldığını görebiliriz. Tutulmaya eşlik eden Uranüs, bu konuların hızlı bir şekilde başlayıp hızla ilerleyeceğini gösteriyor.

        Çalışma hayatımızda yeni atılacak adımlar mücadele gerektirmekle birlikte özellikle patron-baba-aile büyüğü gibi otorite olarak gördüğümüz erkek figürlerden destek görebiliriz.

YÜKSELEN KOÇ: Kariyer gelirlerinizde artış yaşayabilir ve hayatınıza yeni bir hobi veya arkadaş katabilirsiniz. Ayrıca yükselen Koçlar daha çok sosyal ortamlarda grup çalışmaları yapabilirler, internet-blog-web sitesi gibi kitle iletişim araçlarını daha fazla kullanabilirler. Bu alanlardan gelebilecek aşklara da açık olabilirsiniz. Bu tutulma sonucunda geleceğinizi ve uzun soluklu hedeflerinizi daha net belirlediğiniz günlerden geçtiğinizi gözleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: İş arıyorsanız kariyer hayatında yükseliş yaşayabilir, toplumda kendinizi daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. Tutulma zamanı yükselen Boğaların zirveye çıktığını, kendinden bahsettirdiğini görebiliriz. Aile büyüklerinizle olan ilişkileriniz de gündeminizde olacaktır.

YÜKSELEN İKİZLER: Kendinizi daha umut dolu ve olumlu hissedeceğiniz bu dönemde ilişkinizi veya ortaklığınızı bir imza ile resmileştirmek isteyebilir, şehrinize sınır olmayan uzak bir yere taşınma veya seyahat kararı alabilir, yeni bir eğitim veya yükseköğrenime başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Kendinizi zor bir süreçte hissedebilirsiniz, insanlara karşı kendinizi çok açmamayı tercih edebilir, hayatın bu sürecinde gizli hareket etmek isteyebilirsiniz. Hem kendi parasal kaynaklarınız, hem de eşinizin/ortağınızın gelirlerinden yana bir takım gelişmeler veya miras-nafaka-borç-krediler konuları gündeminize gelebilir. 

YÜKSELEN ASLAN: Tutulmadan ilişkiler alanızda etkiler almaya başlayacak,  size sosyallik getirecek bir tutulma yaşayacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik kararı alabilir, mevcut ilişkinizi ciddileştirmek isteyebilirsiniz. Sorunlu ilişkisi olanların ise ilişkisini sonlandırmak üzere olaylar yaşadıklarını görebiliriz. Aynı şekilde çalışan yükselen Aslanların ortaklık kararı almalarını ve ev değişikliği yapmak isteyenlerin yeni bir eve geçmelerini destekleyen bir tutulma olacak. 

YÜKSELEN BAŞAK: İş arayan yükselen Başaklar uzun zamandır aradıkları işe kavuşabilir, iş değişikliği yapabilirler veya olumsuz etkilenecek olanlar mevcut işinden ayrılmak zorunda kalabilirler. Her şekilde sorumluluklarınız artıyor. Aynı şekilde bir sağlık konusu da gündeminizde olabilir, o nedenle sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz önemli olacaktır.

YÜKSELEN TERAZİ: Yeni bir ilişkiye başlayabilir, eğlence ortamlarında daha fazla zaman geçirebilirsiniz, hobi, spor veya sanatın dallarıyla meşgul olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen yükselenTeraziler, tutulmadan bu anlamda da etkiler alabilirler.

YÜKSELEN AKREP: Tutulma zamanı daha çok evde ailenizle zaman geçirmek isteyebilir, aile büyüklerinize vakit ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda bu tutulma size ev değiştirme veya evde yapacağınız değişiklikler konusunda da yeni enerjiler verebilir, ailenizle ilgili hamilelik haberi de alabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Zihin dünyanızda sıra dışı, daha önce hiç düşünmediğiniz, orijinal fikirler geliştirebilirsiniz. Yeni seyahat planları yapabilir, yeni bir eğitim veya ticarete başlayabilir, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Her şekilde parasal kaynaklarınızın önemli olduğu bir tutulma yaşayacaksınız. İyi etki alacak olan yükselen Oğlaklar yeni parasal imkanlarla karşılaşabilir, gelirlerini artırabilir, yatırım amaçlı ev veya arsa alım kararı verebilirler. Fakat tutulmadan bireysel olarak kötü etkilenecek olan yükselen Oğlaklar ise para kayıpları yaşayabilirler.

YÜKSELEN KOVA: Tutulma burcunuzda gerçekleşecek, eski bir dönemin kapandığını, önünüzde yeni bir dönem açıldığını görebilirsiniz. Çevremizdeki Kovaların bu dönemde kendilerinden daha çok bahsettirdiklerini, daha ön planda olduklarını, yeni ilişkiler, iş ve diğer konularda daha fazla atılım yaptıklarını görebiliriz.

YÜKSELEN BALIK: Çevrenizden izole olmak isteyebilir, sosyal çevrelerden kendinizi uzak tutabilirsiniz. Bu süreçte insanların sizin arkanızdan gizli düşmanlık yaptığını görmek sizi üzebilir. Fakat unutmayın sürecin sonunda güçlenerek çıkacak ve ruhsal şifalanma yaşayacaksınız. Yaratıcılığınızın ve manevi duygularınızın artacağı zamanlarda olacaksınız.

Herkese Kova’ya özgü, yeni vizyon ve yeni bakış açıları getirecek bir tutulma olmasını dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY