İki iyicil diye tabir edilen gezegen yarın Başak burcunda kavuşacaklar. Venüs gezegeni; aşk, uyum, cinsellik, arkadaşlık, partnerlik ve evlilik, huzur, müzik/sanat ve hayattan keyif aldığımız konular ile ilişkilendirilir. Jüpiter’in anlamları ise inançlar, bolluk, bereket, şans, hoşgörü ve tolerans, adalet, şükretmek, sınırların ortadan kalkması, İlahi Güce sığınmak, merhamet, affetme, para, yasalar, yükseköğrenim, kişisel gelişim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahatler, yabancı dil, yabancı kültürler ve dış ticaretle ilgili konulardır.

Başak burcu ise dün de detaylı yazmıştım; en temel anlamıyla çalışma hayatımız, günlük sorumluluklarımız, rutin alışkanlıklarımız, sağlık konularımız, bize bağlı çalışan kişiler ve evcil hayvanlarımızı anlatır.

4 gün boyunca geçerli olacak kavuşumun etkilerini hissetmeye başladığımız bu dönemde;

-Parasal konularda şans ve bolluk enerjisi bizi bulabilir. Özellikle çalışma hayatımızdan gelecek parasal artışlar yaşayabiliriz.

-Ama bununla birlikte harcamalarımızda artışlar da gündeme gelebilir. Normalde 3 liraya alabileceğimiz bir şeye 5 lira ödemek zorunda kalabiliriz. Para geldiği gibi gidebilir de, elimizde tutmakta zorlanırız.

-Çalışma hayatımızdan gelecek aşklara açık olduğumuz günlerdeyiz.  Birlikte çalıştığınız kişilerle yeni ilişkilere başlayabilirsiniz.

-Olumsuz tarafı olarak ilişkilerde taraflar birbirine bolca vesvese ve eleştiri yapabilir. Normalde beğendiğimiz kişi ve konuları bugünlerde beğenmeyebiliriz.

-İlişkilerdeki konuşmalarda, mesajlaşmalarda artışlar olur. İletişim her zamankinden daha yüksek olur.

-Sosyalleşeceğimiz günlerdeyiz. Dışarda geçireceğimiz vakitler artarken, sevdiklerimizle ve dostlarımızda paylaştığımız zamanlarda güzel ve akıcı sohbetler yapabiliriz.

-Sanat dallarıyla daha çok ilgileneceğimiz gibi, kitap okuma veya duygularımızı yazma isteğimizde artış olur.

-Kavuşumun an haritasında Venüs ve Jüpiter ‘in konumlanma yeri nedeniyle, evle ilgili dekorasyon veya değişiklik kararı alabiliriz.

-Evde özellikle çalışma arkadaşlarımızı ağırlayabilir, birlikte eğlenceli zamanlar geçirebiliriz.

-Kavuşum iştahımıza da artış getirir. Normalden daha fazla yiyeceğimiz bugünlerde sporu ihmal etmemeliyiz(bu da kendime nottu J)

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY