DÜRÜSTLÜKTEN ŞAŞMA, BEL ALTI SAVAŞMA! GERÇEKLER ER YA DA GEÇ ORTAYA ÇIKAR UNUTMA!

30 EKİM 2016 AKREP BURCUNDAKİ MERKÜRYEN YENİAYA HOŞGELDİNİZ…

Ankara’ya göre çıkarılan haritaya göre 30 Ekim 2016 saat 20.38’de Akrep burcunda yeniay gerçekleşecek. Yeniay haritasının yükseleninde İkizler burcunu görüyoruz ve yönetici gezegen Merkür, Yeniayla kavuşumda.

Yeni ay ve +/-1 haftalık süreçte; aşk hayatımız ve çocuklarımızla olan ilişkilerimiz ön plana çıkacak ve iletişim, yazışmalar, mesajlar ortalara dökülecek. Zihin dünyamız her zamankinden daha şüpheci, daha olayları takip eder şekilde hareket edecek. Partnerle ve çocuklarımızla olan ilişkilerimizde bizden bir şeylerin saklanabileceğini, olayların geri planı olabileceğini düşünerek adım atacağız.

Dedektif edasıyla olayların peşinden gidebiliriz. Kıskançlıklar, kuruntular, tartışmalar yaşanabilir. Yeniaydan 1 gün önce gerçekleşecek Ay-Mars-Uranüs t-kare açı kalıbı zaten ilişkilerdeki güven duygusunu yeterince sorgulamamıza neden olurken, yeniay gününde de diyaloglarda karşılıklı silahlar çekilebilir.

Çürümüş ilişkiler zaten bu hafta çok büyük bir sınav veriyor. Venüs-Neptün karesinden geçtiğimiz bu günlerde, tüm takipçilerime ilişkilerinde dürüst ve samimi olmalarını tavsiye ediyorum. Akrep burcu sabit bir enerjidir ve emin olana kadar bekler ama kararını verdikten sonra da arkasına dönüp bakmaz. Bu hafta işi şansa bırakacak bir durum yok, hatanızla birlikte ilişkinizin biteceğini unutmayın.

Ayrıca sağlık açısından genital bölge rahatsızlıkları(rahim, yumurtalıklar, prostat vs) ile cinsel yolla bulaşan hastalıklara açık olunacak bir haftadan geçiyoruz.

Gelelim burçlar üzerindeki etkilere;

YÜKSELEN KOÇ: Yeniay etkisini gelirler, borçlar, krediler, miras, nafaka gibi ortaklaşa ve başkalarından gelen gelirler alanında alacaksınız. Yeniay sürecinde maddi durumunuzla ilgili tıkandığınızı, eşiniz veya varsa iş ortağınızın güvenini sorgulama durumuna geldiğinizi ve partnerinizle cinsellik/kıskançlık konularında tartıştığınızı görebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Eşiniz, partneriniz ve varsa iş ortağınızla olan ilişkilerinizde bir şeylerin sizden saklandığını, karşınızdaki kişiye artık eskisi kadar güvenmediğinizi düşünebilirsiniz. Uzun ilişkinizde şüpheleriniz nedeniyle duygularınız zarar gördüyse yapmanız gereken kariyer planlarınıza ve gelecek hedeflerinize yönelmektir.

YÜKSELEN İKİZLER: Çalışma hayatınızda birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızın sizin arkanızdan iş çevirdiklerini düşünüp bir takım olayların peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İnsanların sizden bir şeyler saklama ihtimali olan bu hafta olayların arka planı olabileceğini unutmamalısınız. Sağlık açısından genital bölge rahatsızlıkları(rahim, yumurtalıklar, prostat vs), cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklara açık olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkiniz alanında etki alacağınız yeniayda hayatınıza gizli, yeni bir ilişki girebileceği gibi mevcut ilişkinizde kıskançlıklar, şüpheler ve kızgınlıklar nedeniyle bitiş de yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Yeniay zamanı içsel huzursuzluk duyabilirsiniz. Aile büyükleriyle, aile fertleriyle veya aynı evi paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde güç savaşları meydana gelebilir. Size duygusal zorlanma getirebilecek bu hafta enerjinizi spora yönlendirmenizi tavsiye ederim.

YÜKSELEN BAŞAK: Zihin dünyanız karışabilir, insanlara karşı gizlilik içinde hareket etmek isterken başkalarına karşı şüpheci ve kuruntulu da davranabilirsiniz. Gergin ve sinirli etkiler alacağınız bu hafta sakin kalmazsanız insanlarla aranızda iletişim sorunları doğabilir. Trafikte de dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız.

YÜKSELEN TERAZİ: Parasal kaynaklarınız konusunda insanlarla mücadele içine girebilirsiniz. Evle ilgili veya eve bağlı konularda masraflar gündeme gelebilir. Daha önce almakta zorlandığınız bir paraya, mücadeleniz sonucunda bu hafta ulaşabilme ihtimaliniz var.

YÜKSELEN AKREP: Yeniay burcunuzda gerçekleşeceği için en çok siz etki alacaksınız. Beklediğiniz bir para veya çözümlenmesi gereken miras varsa bu hafta bunlarla ilgili olaylar gündeminize girebilir. Her zamankinden daha kararlı ve tuttuğunu koparır bir tarzda ilerleyeceğiniz bu süreçte insanlarla aranızda oluşabilecek çatışmalardan uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YAY: İnsanlardan kendinizi saklamak isteyeceğiniz, belki geri planda kalacağınız bu süreçte hayatınıza cinsel yönü güçlü, gizli bir ilişki girebilir. Psikolojik anlamda zorlanacağınız yeniayda ilişkilerin sınavdan geçtiğini, gerçeklerin gün yüzüne çıkma ihtimali olduğunu unutmamalısınız.

YÜKSELEN OĞLAK: Yeniay zamanı arkadaş grubunuzdan birileriyle ilişkinizde tartışmalar, kıskançlıklar meydana gelebilirken kariyer gelirlerinizle ilgili zorlandığınızı da düşünebilirsiniz. Para bulmakta zorlanacağınız bu süreçte eşinizle aranızda maddi konularla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Kariyer hayatınız ve aile büyüklerinizle ilgili mücadele içinde olacağınız, hak ettiklerinizi almak üzere hareket edeceğiniz bir haftadasınız. Kariyer hayatınızla ilgili önünüzde yeni bir sayfa açılırken eşiniz veya partnerinizle aranızda kıskançlık, cinsellik ve kadın-erkek ilişkilerine dair tartışmalar ve bitişler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BALIK: Eşiniz ve varsa iş ortağınızla olan iletişim sertleşiyor. Aklınızdan geçenleri her zamankinden daha net ifade edeceğiniz bu hafta gerçeklerin peşinden gitmek isteyeceksiniz. Mahkeme sonuçlarınız, yurt dışına bağlı işleriniz veya uzun seyahatleriniz gündemdeyse onlarla ilgili de mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY

Astroloji Danışmanı Eğitmeni