29 Ekim 2016 cmt. günü gerçekleşecek Mars ve Uranüs arasındaki gerilimli açıya, Ay da kare ve karşıt açı atarak dahil olacak. Bu demektir ki aslında gökyüzünde Ay-Mars-Uranüs arasında zorlayıcı bir t-kare açı kalıbı oluşacak.

Öncü burçlarda gerçekleşecek açı kalıbı işin içinde güç savaşlarının olduğunu düşündürüyor. İlişkiler, dostluklar ve ortaklıklar bir süredir tıkandığı için herkes artık kendini düşünüyor.

Mars ve Uranüs işin içindeyse ilişkilerimizde çatışmalar, kavgalar, asabiyetin yükselmesi, ani ve fevri davranışlar sonucunda kopuşlar yaşayabiliriz. Bu dönemde acımasızlıklar, empati yoksunluğu, bencillikler, arkadan vurma savaşları, ani çığ gibi büyüyen tepkiler artarken sadece partnerlik&yakın arkadaşlıklar&ortaklık ilişkileri değil aile ilişkilerinde de hasarlar oluşabilir.

Normalde Uranüs işin içindeyse, verilen tepkilerin ve alınan kararların devamlılığı olmaz, git-geller çok yaşanır. Ama bu sefer Mars, Satürn yönetimindeki Oğlak burcunda olduğundan dolayı hayatımızdan çıkardığımız kişi veya olayları şartlar radikal anlamda değişmedikçe geri almak istemeyeceğiz.

Sağlık açısından da; baş ağrıları, yüz ve baş bölgesine gelen darbeler ve bu alandaki hasarlar, beyin rahatsızlıkları, ani belirecek diş&saç&kemik&romatizma problemleri anlamında risk altında olacağız.

Kare açının etki süresi 4 Kasım’a kadardır.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY