Yaklaşık 1 haftalık bir süre için hem tutkusu ve heyecanı yüksek hem de kalıcı aşkların zamanı başlıyor. Her ne kadar ilişkiler açısından çok zorlu bir 10-15 günden çıkıyorsak da bu güzel açı bize çok iyi gelecek. Hiç ummadığınız bir yerde, hiç beklemediğiniz bir anda aşk gündeminize girebilir veya bozulmuş ilişkiler için yeni bir şans doğabilir. Aşk yeniden kapıyı çalabilir, adeta yıldırım çarpmış gibi aşık olabilirsiniz 🙂

5 Kasım ve civar günlerde; evde, kendi içimizde zaman geçirmektense sosyalliğimizi arttırmalı, dışarda zaman geçirmeliyiz. Arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle olmak bize iyi gelir, eğlenceli güzel zamanlar geçirebiliriz. Aşk anlamında da güzel şanslar getirir.

Parasal konularda da sürprizler kapıda. Eskiden borç olarak verdiğiniz ama bir türlü alamadığınız, gelmez diye düşündüğünüz paralar gelebilir, yeni gelişmeler sonucunda bir anda gelirinizde artış olabilir. Parasal girdilerde artışlar yaşanabilir.

Venüs-Uranüs görünümleri bu etkileri zaten verir yalnız ilişkiler kalıcı olmaz. Fakat bu haftaki görünümde Satürn de işin içinde, çünkü aynı zamanda Venüs-Satürn kavuşumunu deneyimliyoruz. Yani Türkçe meali; hayatınızın aşkıyla karşılaşabilir, yıldırım hızıyla aşkı yaşayabilir ama aynı zamanda da bu ilişkinin uzun zamana yayıldığını görebilirsiniz. Bir anda başlayıp bitmez yani.

Parasal anlamda da bu sıra size gelen beklenmedik bir teklif ve para sadece bir kerelik olmaz, sisteme bağlanır, düzenli gelir olur. Çok büyük miktarlarda olmaz ama size uzun süreli ve sabit bir gelir sağlar.

Ankara’ya göre çıkarılan an haritasına göre, gündem aşk ve çocuklarla ilgili güzel gelişmelere gebe. Yukarıda belirttiğim gibi ilişkilerimizle ilgili sürprizli gelişmeler olurken çocuklarımızla ilgili de güzel olaylara tanık olabiliriz. Sevdiklerimizin hamile kaldıklarını veya doğum yaptıklarını görürüz. Spora başlamak, yeni bir hobiyle ilgilenmek için de güzel günlerde olacağız.

Kariyer hayatımızla ilgili güzel ve uzun döneme yayılacak ortaklık haberleri alabileceğimiz gibi maddi konularla ilgili de yeni ve uzun bir dönem açılabilir önümüzde.

Tabi hala Venüs-Chiron karesinin de etkin olacağını unutmamalıyız. Ama şöyle bir durum var ki güzel haberler bizim umutsuzluğumuzun ardından gelecek. Kendimizi eksik ve mahzun hissetmemizden sonra beklemediğimiz bir kapı açılacak diye düşünüyorum. Hadi inşallah.

Bunlar hepimizi etkileyecek genel etkiler. Şimdi bunu unutmadan burç yorumlarına geçelim:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: En şanslı burçlardan birisiniz. Eşle, partnerle, varsa iş ortağınızla aranızdaki iletişim sorunlarının sizi üzmesinin ve diyalogların tıkanmasının akabinde yeniden güzel etkiler almaya başlayacaksınız. 5 Kasım ve civar günlerde insanlarla ve partnerinizle olan iletişiminizin tekrardan hareketlendiğini, yeni ve güzel kararlar aldığınızı görebilirsiniz. İlaveten yurt dışı bağlantılı çalışan Koçların işle ilgili güzel gelişmeleri olabilir veya yeni bir uzun seyahat planı gündeme gelebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Bu dönemde başkalarına bağlı gelirleriniz konusunda şanslı etkiler alacaksınız. Öncelikle geleceğinize dair sizi umutsuzluğa düşürecek bir paranın gelmeyeceğini veya kariyerden elde ettiğiniz paranın yetersiz olduğunu düşünürken sonrasında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmesi gereken, miras, borç, kredi, nafaka gibi zorlu olaylar gündeminizdeyse onların da çözüldüğünü görebilirsiniz. Yalnız bu arada gizli düşmanlıklar alanınızın da hareketleneceğini söylemek zorundayım, insanların arkanızdan konuştuklarını görüp üzülebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yeni bir ilişkiye başlamak, evlilik kararı almak, ortaklık kurmak için güzel etkiler alacaksınız. Hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza uzun soluklu bir ilişki girebileceği gibi, mevcut ilişkinizde son günlerde sorunlar yaşadıysanız onları çözme şansına da sahip olacaksınız. Kariyer anlamında zorlu olaylar yaşasanız bile sosyallikten yana yüzünüz gülecektir. İnsanlarla bir arada olmak, hayatınıza yeni bir arkadaş katmak, sosyalleşmek anlamında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Çalışma ve kariyer hayatınızla ilgili güzel olaylar gündeminize girebilir. İş arayan Yengeçlerin bu dönemde yeni bir işe girdiklerini, mevcut kariyer hayatında duraklama yaşayanların ise terfi gibi güzel haberler aldıklarını görebiliriz. Aile büyükleri veya patronlar gibi otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle olan ilişkileriniz de hareketlenecektir. Ailenizle ilgili ortaklık veya birlikte iş yapmayı da düşünebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili gelişmeler yaşamınızı hareketlendirecektir. Beklemediğiniz bir anda yeni bir ilişkiye başlayabileceğiniz gibi, mevcut ilişkisi sorunlu olan Aslanların iletişim krizlerini aşarak ilişkisini yeniden düzeltme imkanı bulduğunu görebiliriz. Ayrıca bu dönemde spora başlamak, uzun bir seyahat planı yapmak, hobisel çalışmalarda bulunmak ve geleceğe umutla bakmak için çok güzel enerjiler alacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Bu süreç sizi psikolojik anlamda; bilinçaltınız, duygu dünyanız, bugüne kadar getirdiğiniz kalıplaşmış düşünceler, yaşadığınız ev ve aile büyükleriniz alanında etkileyecek. Bu dönemde zihinsel aydınlanma yaşayabilirsiniz. Son günlerde zihninizde yer etmiş travmatik düşünceler ve eğer yaşadıysanız melankolik duygular değişecek, sizi psikolojik anlamda rahatlatacak yeni bir duygu durumuna geçebileceksiniz. Eve bağlı, sürümcemede kalmış konuların çözüme ulaştığını, ev veya arsa bağlantılı miras konularınız varsa çözümlendiğini görebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Ateş grubu burçlardan sonra en güzel etkileri alacak burçların başında geliyorsunuz. Zihin dünyanız hareketlenirken, yeni bir ilişkinin ilk tohumlarını atabilir, ilerde hayatınızda uzun süreli yer edinecek bir partnerle bugünlerde iletişim kuruyor olabilirsiniz. Ayrıca yeni seyahat planları yapmak veya yeni bir eğitime başlamak için de güzel etkiler alacaksınız

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Çalışma hayatınıza bağlı parasal gelişmeler gündeminize girebilir. Bir süredir para ya da iş konularında sorun yaşayan Akreplerin bu dönemde yeni işe girdiklerini, maddi şartlarını yükselttiklerini görebiliriz.  Yurt dışı veya yabancı kültürleri kapsayan iş yapan Akrepler uzun süreli geçerli olacak bir anlaşma yapmak için veya bugüne kadar aldıkları bir eğitim varsa ondan yana kazanç sağlamak için de uygun enerjiler alacaklar.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Bu süreçteki en şanslı burçların başında siz geliyorsunuz. Hiç beklemediğiniz bir anda yeni bir aşk gündeminize girebileceği gibi, mevcut ilişkinizde bir süredir sorunlar yaşadıysanız onunla ilgili çok güzel gelişmeler, sürprizler gündeminize girebilir. Üstelik bu sefer burcunuzda gerçekleşen Venüs-Satürn kavuşumu ile hem heyecanı yüksek olur, sizi mutlu eder hem de ilişkiniz uzun süre hayatınıza çapa atar. Çocuk sahibi olan Yayların çocuklarından yana da güzel gelişmeler yaşadıklarını, çocuklarının eğitim hayatlarının bir adım daha ileri gittiğini görebiliriz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bu süreç sizi psikolojik anlamda destekleyecek. Öyle etkiler alacaksınız ki hem insanlardan uzak kalıp, evde tek başınıza zaman geçirmek isteyeceksiniz hem de bu durum sizin ruhunuzu onaracak, aslında size iyi gelecek. Yalnız ev konularında ve aile büyüklerinizden yana sizi üzecek bir takım olayların da gündeme gelme ihtimali olduğunu söylemek zorundayım. Bu dönemde yapmanız gereken sessiz kalıp, kendinize zaman ayırmak olmalıdır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Arkadaşlık ve aşk ilişkiniz, sosyalliğiniz, kariyer gelirleriniz ve gelecek planlarınızdan yana uzun süreli etkiler alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde değişiyor olabilir. Yeni bir arkadaş veya aşk hayatınıza girebilirken terfi alacağınız, kariyer gelirlerinizi arttıracağınız imkanlarla da karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bugüne kadar zihin dünyanızda sizi olumsuz etkileyecek karanlık düşüncelerin yerine daha olumlu düşünceler zihninizde yer edebilir, modunuzu yükseltmek için kendinize yeni seyahat veya eğitim planları yapabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Kariyer hayatınız, parasal gelişmeleriniz ve statü sahibi olup kendinizi toplumda daha rahat gösterebileceğiniz olaylarla ilgili etkiler alacaksınız. Bir süredir sessiz kalan ve transitlerden&tutulmalardan olumsuz etkilenen Balıkların kariyer hayatlarında artık daha çok söz sahibi olduklarını, öne çıktıklarını, yükseldiklerini ve para alanlarının hareketlendiğini göreceğiz. Kariyer bağlantılı yeni para girdisi ve prestij sahibi olmak sizi mutlu edecektir.

Herkese çok güzel transit etkiler dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY