Ankara’ya göre çıkarılan haritaya göre 14 Kasım 2016, saat 16.51’de Boğa burcunda bir dolunay yaşayacağız.

Bu dolunay ikili ilişkilerimize, parasal kaynaklarımıza, evle ilgili konulara, aile büyüklerimize, taşınmalara ve yer değişikliklerine dikkat çekecek.

Maddi ve manevi tatminlerimiz, kendi kazandığımız paralar, zevklerimiz, üretkenliğimiz ve yatırım planlarımız önemli olacak.

Sanat, güzellik, estetik duygusu ön planda olacak, kendimizi toplumda her zamankinden daha prezentabl yansıtmak isteyeceğiz.

Dünyasal zevkler ve değerli eşyalar öne çıkacak. Güzel yerlerde olmak, güzel yemekleri tatmak, sosyal ortamlarda bulunmak isteyeceğiz.

Bakımlı, şık, temiz, statü sahibi, çalışan, parasal açıdan yeterli, dışa dönük kişilerle birlikte olabiliriz. İkili ilişkilerimiz özellikle ön plana çıkacak.

Parasal konularımız önemli olacak. Tasarrufta bulunmak, yatırım araçları incelemek, paramızı doğru yönlendirmek isteyebiliriz.

Dolunay an haritasının yükseleninde de Boğa burcunu görüyoruz ve dolunay gene ilişkilerimizi anlatan 1/7 aksında gerçekleşecek.  Dispozitör Venüs 9.evdeki yerleşimiyle; yurt dışı işlerimizi, uzun seyahat planlarımızı, medya-basın-yayın konularını, yüksek öğrenim ve eğitimlerimizi, ilişki ve ortaklıklarla ilgili karar ve imzaları, çalışma hayatımıza dair hedef ve projelerimiz anlatırken, Oğlak burcundaki yerleşimiyle uzun soluklu adımlar atacağımızı gösteriyor.

Dolunay zamanı ilişkiler sonlanma noktasına gelebilir, gizli ilişkiler açığa çıkabilir. Kapalı kapılar ardında söylenen sözler veya sırlar başkaları tarafından duyulabilir. Kıskançlıklar ve aldatmalar yaşanabilirken kendimize yeni bir yol çizeceğimiz günlerde olacağız.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Dolunay sizin para evinizde gerçekleşecek. +/- 1 haftalık süreyi kapsayacak dolunayda kendi parasal gelirlerinizde veya eşinizden-partnerinizden-ortağınızdan gelecek kaynaklarda, miras-borç veya kredi konularında sonuçlar elde edebilirsiniz. İlgili günlerde, burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın Merkür ile kuracağı olumlu açı da hakkınızda açılmış davalar varsa olumlu neticeler alacağınızı, toplum önünde kendinizi daha güçlü ifade edeceğinizi gösteriyor. Eğitimi devam eden veya yurt dışı bağlantısı olan Koç’lar da şanslı etkiler alacaklar. Her türlü iş ve davanız için sonuç alacağınız, güçlü imzalar atacağınız bir süreçte olacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşeceği için önemli etkiler alacağınız günlerde olacaksınız. +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak süreçte parasal kaynaklarınızın, eşiniz/sevgilinizle olan ilişkinizin veya varsa iş ortaklığınızın ön planda olduğunu görebilirsiniz. Genel anlamda çatışma ve içten patlamalı öfkelerin öne çıkacağı dolunay zamanı ilişkinize bağlı yaptığınız yazışmalara ve kararlara dikkat etmelisiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı kendinizi insanlardan çekmek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla yüz yüze gelebileceğiniz bu dönemde kime güveneceğinize iyi karar vermelisiniz çünkü insanlar arkanızdan konuşmayı tercih edebilirler. Özellikle arkadaş çevrenizle, iş hayatınızdaki kişilerle ve size bağlı çalışan insanlarla sırlarınızı paylaşmamaya gayret edin. Genital bölge rahatsızlıkları, cilt ve böbrek sorunlarına da açık olabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı arkadaşlık ilişkileriniz, gelecek planlarınız, grup ve dernek çalışmalarını, sosyal faaliyetler, aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz alanında etkiler alacaksınız. Bu dönemde hayatınıza yeni bir arkadaş girebileceği gibi, sorunlu gibi ilişkilerinizde çözülmeler de yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı kariyer hayatınız ve aile büyüklerinizle ilgili olayları deneyimleyebilirsiniz. Toplumda kendinizi göstermek, öne çıkmak adına adım atmak isterken çalışan Aslanların kariyer hayatlarıyla ilgili sonlanma ve yeni başlangıç aşamalarından geçtiğini görebiliriz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı seyahatleriniz, eğitimleriniz, inançlarınız ve insanlarla olan iletişim alanlarında etkiler alacaksınız. Bu dönemde yeni bir partnerle aranızdaki iletişimin ilk tohumlarını atabileceğiniz gibi ilişkisi sorunlu devam eden Başaklar iletişimde kesintiler ve engellemelerle karşılaşabilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı bütün eforunuzu gelirlerinize, borç ve alacak dengenize vermek durumunda kalabilirsiniz. Dolunaydan kişisel olarak olumlu etki alan Teraziler, kendilerine yeni gelir kapıları oluştururken, kötü etki alanlar ise kaynaklar, krediler ve borç konularında dar boğaza girdiklerini hissedebilirler. Dolunay haftasında riskli yatırımlardan uzak durmalı, emin olmadıkça kimseye kefil olmamalısınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı bütün eforunuzu evliliğinize, ilişkinize, varsa iş ortaklığınıza vermek durumunda kalabilirsiniz. Dolunaydan kişisel olarak olumlu etki alan Akreplerin hayatına yeni bir sevgili girebilirken kötü etkilenenler mevcut ilişkilerinde sonlanma enerjisi hissedebilir veya yakın dostlarından açık düşmanlıklar görebilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAY: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunay zamanı bütün eforunuzu çalışma hayatınıza, günlük sorumluluklarınıza ve sağlık hayatınıza vereceksiniz. Çalışma hayatınızda bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin başladığını görürken hayatın içinde kendinize yeni bir yol açacağınız günlerde olacaksınız. Sağlık konularınızda kilo durumunuzu dengeye almalı, şeker-cilt-boğaz ve ses telleri-tiroid konularınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunayda aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızla olan ilişkiniz alanında enerjiler alacaksınız. Dolunaydan kişisel anlamda olumlu etkilenecek Oğlaklar hayatına yeni bir aşkın girdiğini, olumsuz etkilenecekler ise aşk ilişkisinde bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açıldığını görebilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunayda yaşadığınız ev, yurt, yerleşim konularınız, psikolojik dünyanız, kariyer hayatınız ve aile büyüklerinizle ilgili etkiler alacaksınız. Duygu dünyanızda çalkalanmalar hissedebilirsiniz. Ev veya kariyer hayatınızla ilgili bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin başlayacağı veya aile büyüklerinizden yana psikolojik zorlanmalar içinde olacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.  Bu dönemde insanlarla sosyal ortamlarda bulunmak yerine daha çok evde ailenizle zaman geçirmek arzusunda olabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: +/- 1 haftalık bir süreyi kapsayacak dolunayda seyahatleriniz gündeme gelebileceği gibi çalışma hayatınız veya günlük sorumluluklarınız/rutinlerinizle ilgili anlaşma yapabilir, imza atabilirsiniz. İlaveten yeni bir eğitime başlamak veya kardeşlerinizle bir arada zaman geçirmek için de uygun günlerde olacaksınız. 

DOLUNAYDA ÜLKE GÜNDEMİ: Dolunay; ülkenin parlamentosunu, ideallerini, uzun vadeli programlarını ve doğal afetlerini anlatan alanda gerçekleşecek, Neptün ile zorlayıcı açıda olacaktır.

+/-1 haftalık süreçte ülke planlarında ve parasal kaynaklarda belirsizlikler meydana gelebilir, istikrar zorlaşabilir, şartlar değişebilir. Ekonomik anlamda ülkeye zorlayıcı etkiler getirecek bir dolunay olacaktır.

İlgili görünüm ayrıca ülke komşularıyla olan ilişkilerde bozulmaları, sertleşmeleri ve iktidar partisinin bu süreçte sıkıntılı zamanlardan geçeceğini göstermektedir.

Deprem ihtimali, suya veya gaza bağlı tehlikeler gündeme gelebilir. Ülkede deniz kazaları, su taşkınları, sis nedeniyle trafikte tehlikeli durumlar yaşanabilir. Deniz-hava-kara ulaşım sistemiyle ilgili üzücü kaza veya ihmale yönelik haberler alabiliriz.

Ülke haritasında Akrep burcundaki Venüs ve Jüpiter’in karşısında gerçekleşecek dolunay ve Mars’ın Güneş ile kareye hazırlanması; özellikle açık alanlarda yaşanabilecek yeni terör olaylarını, gençleri/sanatçıları/sporcuları/siyasetçileri/avukatları bekleyen tehlikeleri, askeri hareketliliği, asker ve ülke liderinin ters düşmesini, ülke liderinin veya toplumda öne çıkmış kişilerin risk altında olabileceğini(suikast, kaza, saldırı veya yaralanma ihtimali) akla getirmektedir.

Saygılarımla,

Pınar GÜRÇAY