KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde kendinizi umutsuz hissedebilir, gelirleriniz konusunda dar boğaza girdiğinizi düşünebilirsiniz. Yurt dışı bağlantısı olan, yabancı ülkelerle iş yapan Koçlar bu dönemde işlerinin tıkandığını düşünebilirler. Yeniayda aile büyüklerinizle, çalışıyorsanız patronunuzla, yaşı sizden büyük insanlarla veya eşiniz-partneriniz ile olan ilişkilerinize de özellikle dikkat etmelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde gelirleriniz konusunda dar boğaza girdiğinizi, tıkandığınızı düşünebilirsiniz. Dolunayda dostlarınız-eşiniz-partneriniz ile olan ilişkilerinize de özellikle dikkat etmelisiniz. Şüpheci ve kuruntulu bir zihin yapısına girdiğiniz takdirde ilişkilerinizde kopmalar yaşayabileceğiniz gibi gizli düşmanlıklara da maruz kalabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde aşk ve evlilik hayatınız, varsa ortağınızla olan ilişkileriniz, hukuki davanız varsa mahkemelerden elde edeceğiniz sonuçlar ve yakın dostlarınızla olan ilişkilerinizde çözülmeler, hayal kırıklıkları yaşayabilirken, aldanma veya aldatma enerjisine girebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde çalışma ve sağlık hayatınızla ilgili etkiler alacaksınız. Çalışma hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde hayal kırıklıkları yaşayabilirken, günlük sorumluluklarınızda tembellik enerjisine girebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: yeniay size yeni bir ilişki getirebilirken, ilişkisi sorunlu gidenler Aslanlar da ilişkilerinin çıkmaza girdiğini, sorunları aşamadığını düşünebilir, aldanma ve aldatma enerjisi girebilirler. Bu dönemde partneriniz ve çocuğunuzla olan iletişiminize dikkat etmeli, tüm gerçeklerin açıklıkla konuşulduğundan emin olmalısınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde evde eşinizle veya aile büyüklerinizle aranızda bir takım hayal kırıklıkları ve belirsizlikler gündeme gelebilir. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyeceğiniz bu dönemde insanlarla olan ilişkinizde tüm gerçeklerin açıklıkla konuşulduğundan emin olmalısınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde konsantrasyonunuzu kardeşler, yakın akrabalar, iletişim, eğitim ve yakın seyahatler alanınıza vermek zorunda kalacaksınız. Akrabalar ve yakın çevrenizden yana bir takım hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilecek olaylar gündeme gelirken, seyahat planlarınızda iptaller veya sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay haritasında ilişkiler alanınızdan gelen Mars’ın Jüpiter ile olan uyumlu açısı ilişkiler ve sosyallik anlamında güzel günlerde olacağınızı gösteriyor. İnsanlardan gizli yaşamak istediğiniz yeni bir aşk gündeminize girebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde konsantrasyonunuzu parasal kaynaklar alanınıza vermek zorunda kalacaksınız. Yeniayın Neptün ile olan sert açısı nedeniyle harcamalarınız ve maddi durumunuzda sizi zorlayacak, hayal kırıklığı hissetmenize neden olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Yeniay haftasında gereksiz harcamalar yapmamanız ve riskli yatırımlardan kaçınmanız önemli olacak. İlaveten partneriniz veya çocuğunuzla olan ilişkinizde tüm gerçeklerin açıklıkla konuşulduğundan, sizden bir şey saklanmadığından emin olmalısınız.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde hayatınızın bundan sonraki döneminde tohum atma aşamasında olacaksınız ama sizin için pek de kolay olmayacak. Psikolojik dünyanızda kendinizi yalnız hissedebilir, evde yalnız kaldığınız anlarda nostaljik ve depresif duygulara girebilirsiniz. Evde aile bireylerinizle olan ilişkilerinizde gizli saklı konular gündeme gelebilir, hayal kırıklıkları yaşanabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde psikolojik anlamda zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara da açık olacağınız bugünlerde insanların arkanızdan konuştuklarına tanık olabilirsiniz. Güvenmediğiniz insanlara sırrınızı vermeyin ve size söylenen sözlerin bir arka planı olabileceğini unutmayın.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde arkadaşlık ilişkileriniz, gelecek planlarınız ve kariyer gelirlerinizle ilgili önünüzü net göremediğinizi düşünebilirsiniz. Alacağınız aksiyon kararlarında şartların olgunlaşmış olduğundan emin olmalı, netleşmeyen konularda harekete geçmemelisiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Yeniay ve +/-1 hafta içerisinde kendinizi boşlukta salınıyor gibi hissedebilirsiniz. Özellikle kariyer, aile büyükleriniz ve ilişkiler alanınızda hayal kırıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İnsanların sizden gerçekleri saklama ihtimaliyle birlikte siz de gizli hareket etme arzusunda olabilirsiniz. Bu dönemde kariyerinizde radikal bir değişiklik yapmanızı tavsiye etmiyorum, yapacaksanız da tüm şartları dikkatlice irdelemeniz gerekir.

Herkese çok güzel bir yeni ay dönemi dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜRÇAY