Satürn-Güneş kavuşumu yaşadığımız bugünlerde, Satürn, Güneş tarafından yakıldığı için, kariyerimiz adına radikal adımlar attığımız takdirde sorunlarla karşılaşabiliriz. Yönetici, otorite veya erkek figürler tarafından baskılama, planlarımıza engel olunması gibi durumlar gündeme gelebilir.

Yükseköğrenim, basın-yayın, turizm, dış kaynaklı işler ve dini konularında engellemeler, kısıtlamalar, sakınc…a doğurabilecek veya eleştiriye açık mevzuat ve yönerge değişiklikleri gündeme gelebilirken; hava alanları, askeri uçaklar, Dış İşleri Bakanlığı, askeriye veya hava&deniz taşımacılığına dair huzursuz edici gelişmeler yaşanabilir.

Adalet, hak, hukuk konuları çiğnenebilir, taraflı kararlar alınabilir, etik olmayan davranışlar görülebilir.

Satürn, Mars ve Venüs’ün sahipliğini yaptığı ve Jüpiter ile karşılıklı ağırlamada olduğu için özellikle estetik ameliyatlar, cerrahi operasyonlar, dış görüntümüzde ve saçımızda yapacağımız değişiklikler ile ikili ilişkilerimizden yana beklentilerin karşılanmaması veya planların değişmesi gibi durumlar oluşabilir.

İngress haritada Ay boşlukta ve Koç burcunda olduğu için ve son açısını Mars ile kurduğu için duygusal anlamda hırçınlıklar, psikolojik olarak zorlanmalar, ilişkilerde yaşanacak çatışmalara karşı da dikkatli olunmalıdır. Duygularımızı doğru anlamda aktarmakta zorlanabiliriz.

Bununla beraber, sorun ve yaşamalar getirebilmekte birlikte, hayatımızda hep olmasını istediğimiz, adeta yaşamımızda mühür gibi kalacak olaylar için bu görünümden faydalanabiliriz.

Açı 10 Aralık’ta gerçekleşiyor. Etki süresi: 5 gün.

Sevgilerimle,
Pınar GÜRÇAY