SÖZLER VE MESAJLAR BIÇAK GİBİ KESKİN…YAŞANACAK İLETİŞİM SORUNLARINA VE RESTLEŞMELERE HAZIR MISIN?

Ankara için çıkarılan haritaya göre, 14 Aralık 2016 saat 03.05’te İkizler burcunun 22.derecesinde dolunay gerçekleşecek.

İkizler burcu; iletişim, genel geçer bilgi, evraklar, imzalar, eğitimler, öğrenme ve bilgi alma isteği, zihinsel faaliyetler, seyahatler, yakın çevreyle olan ilişkiler, kardeşler ve yakın akrabalarla olan paylaşımlarla ilgilidir.

Dolunay ve civar günlerde yazışmalarımız, konuşmalarımız, gelen ve giden mesajlar yoğun olur. Seyahat ve kısa yollarla yapılacak ziyaretler için istek duyabiliriz.

Dolunaylar gergin enerji taşıması açısından zorlayıcıdır. Bugünlerde agresyon, çatışma ve güdüsel bir şekilde alınan kararlara hayatımıza girebilir, duygusal git-geller yaşanabilir.

Hayatımızdaki çürümüş, ömrünü tamamlamış kişi ve olayların hayatımızdan çıkması için karar alabiliriz. Gözümüzden kaçan veya arkamızdan çevrilen işler, aynı dolunayın parlak ışığı gibi net bir şekilde önümüze gelir.

Bugünlerde içsel huzursuzluk, söylediklerimizi karşı tarafın önemsememesi veya dinlemek istememesi nedeniyle zihinsel problemler ve sinirsel rahatsızlıklar yaşayabiliriz.

Atılan imzalarda, sözleşmelerde veya anlaşmalarda sorunlar, engellemeler yaşanabilir. Otorite figürleriyle veya yaşı bizden büyük olan kişilerde iletişimsel mesafeler ve soğukluklar gündeme gelebilir. Kariyer planları istediğimiz gibi ilerlemeyebilir.

Sözler, mesajlar, duyduğumuz haberler bizi veya karşımızdakini yaralayabilirken, çalışma hayatıyla ilgili de eksiklik duygusu hissedip, patronlarla gerginlikler yaşanabilir.

Dolunay haritasında Terazi burcunun yükseliyor olması nedeniyle bu hafta; ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, yakın dostluklar, mahkeme ve davalar, açık düşmanlıklar ile parasal kaynaklar mercek altında olacak.

İyi haber; ev veya evle ilgili konularda, aileden veya aile büyüklerinden gelebilecek paralar gündemimizde olabilir.

Jüpiter-Uranüs karşıtlığı nedeniyle evlilikler ve uzun süredir devam eden ilişkiler çatışmalara, kıskançlık ve baskılamalara, iletişim sorunlarına açık olacak, zorlayıcı testlerden geçilecek ama yeni başlanacak aşklar ve flörtler için gökyüzünde yoğun enerjiler var.

Aşk hayatıyla ilgili sıra dışı, ani ve beklenmedik bir şekilde hayatımıza girecek, heyecanı ve tutku yönü yüksek, marjinal ilişkiler deneyimlenebilir. Yalnız Satürn işin içinde olduğu için ilişkiler uzun sürer ama ilerde yaşanacak engellemeler ve kesintilere işaret eder.

Dolunay zamanı eller, kollar, bacaklar ve zihinsel rahatsızlıklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir, kramp ve seğirmeler yaşanabilir.  Uykusuzluk problemleri, konsantrasyon kayıpları hissedilebilir.

Haritanın sağlık alanını Balık burcu kesmesi nedeniyle bugünlerde ayrıca zehirlenme ihtimaline karşı yediklerimize, içtiklerimize dikkat etmeli, vücudun şeker dengesini bozacak besinler tüketmemeliyiz.

İkizler-Yay-Balık-Başak burçlarının son 15 gününde doğanlar ve yükseleni bu burçta olanlar dolunaydan daha yüksek etki alacaklar.

Burcunuzun Aralık ayında alacağı etkiler ve dolunay hakkında yazdığım detaylı yorumlara; http://www.astrolojimarket.com/zodyak-astroloji-dergisi-sayi-1-pmu55 adresinden, Zodyak Astroloji Dergisine abone olarak ulaşabilirsiniz.

Ülkemizin geçtiği karanlık günlerin son olmasını umuyor, hepimize huzur, sağlık, bolluk ve bereket diliyorum.

Sevgilerimle;

Pınar GÜRÇAY