Gökyüzünde Güneş-Pluto kavuşumu varken, yarın Mars da Türkiye’nin Uranüs’üne kavuşum yapacak.

Ülke anlamında dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz. İlgili görünümler maalesef, suikast/kaçırılma ve kurban gitme olaylarını, cinsellik bazlı tatsız haberleri, terörü, yangınları, patlamaları, depremi, kazaları, tehlikeleri, kaçırılma olaylarını ve toplumda bir anda çığ gibi büyüyebilecek olayları ve kaos ortamını tetikleyebilir.

Kavuşum ışığını ülke topraklarına yansıttığından dolayı, sınırlarımızda hareketlilik, maden ve göçüklerde, topraklarımızda tehlikeler ve riskler görülebilir.

Havaalanlarına, askeri ve sivil uçaklara, ülkenin her türlü taşımacılığına tehdit getirecek olaylar ve saldırılar yaşanabilir.

Dün Amerika ile aramızda başlayan tatsız süreç dış ilişkilerin daha da gerilmesine neden olabilir.

Ülke yöneticileri, iktidar partisindeki kişiler, ülkede tanınmış ve otorite figürü olmuş kişiler kazalara, suikastlara ve tehlikelere hedef olabilir.

Benden ülke gündemiyle ilgili öngörü istediğinize dair mesajlar alıyorum. ZODYAK ASTROLOJİ DERGİSİ’ne tüm aylık ülke öngörülerimi zaten yapıyorum. Dergimizi temin ederek hepsini detaylı okuyabilirsiniz.
Unutmamalıyız ki astroloji sadece olasılık verir. Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde ülkemizde barış, sağduyu ve anlayışın hakim olmasını umuyorum.

Sevgilerimle,
Pınar GÜRÇAY