ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞI KALKIYOR. AKSİYONA, İSTEKLERİNİN PEŞİNDEN KOŞMAYA VE BU UĞURDA SAVAŞA HAZIR MISIN?

Mars gezegeni 28 Ocak 2017, saat 08.38’de Koç burcuna geçiş yapacak ve 10 Mart 2017 tarihine kadar bu burçta kalacak.

Hareket prensibimizi ve eylemlerimizi, savaşçı yönümüzü, ihtiras ve hırslarımızı anlatan Mars gezegeni çok rahat ettiği bir burca geçtiği için hareketlenip, Mars Balık sürecindeyken hissettiğimiz üzerimizdeki ölü toprağını atacağız. Adeta kabuk değiştireceğimiz günlerde olacağız. Atılım/agresyon/savaşçı yönümüz çok daha kolay ortaya çıkacak.

Yalnız Koç burcundaki Mars spontane ve sabırsızdır. Bu dönemde üşenmeden hareket eder, anlık kararlar verir ve acele tavırlar içine girebiliriz. Stratejik davranmamız zor olur, direk hedefe kitleniriz. Bekleyerek harekete geçmemiz zor gelir, aklımıza geleni o anda yapmak isteriz ve sonuç başarısız olsa dahi denemelerimizi sürdürürüz. Yılmadan, risk almaktan korkmadan aksiyona geçeceğimiz günlerde olacağız.

Bu dönemde empati yapmamız güç olabilir. Kendimize odaklı, kendi menfaatlerimizden yola çıkarak kararlar alıp hareket edebiliriz. Emir almak ve yönetilmek istemeyiz.

Aynı zamanda ilişkiler de hareketlenecek. Karşı cinsle olan yakınlaşmalarda çok daha kolay harekete geçebileceğinizi, isteklerinizi daha kolay dile getirebileceğinizi görebilirsiniz. Karşı taraftan hoşlandıysanız bekleyerek zaman kaybetmek istemezsiniz fakat dürüstlük ve dobralık enerjisi de artacağı için partnerinizi kırmamaya özen göstermelisiniz.

Bu dönemde herkes bu enerjileri alacağın için ilişkiyi kendisi yönlendirmek isteyecek ve karşı tarafın boyunduruğuna girmek istemeyecektir. Böyle olduğu takdirde ilişkilerde çatışmaların ve tartışmaların da kaçınılmaz olduğunu unutmamalısınız.

Süreç dahilinde karşı tarafın isteklerini de önemsemenizi, uyumlanmanızı, insanlarla birlikte hareket etmenin önemini kavramanızı tavsiye ederim.

Bu dönemde baş ağrıları, kafanın tümünü ilgilendiren rahatsızlıklar, baş bölgemizden alacağımız yaralanmaların artabileceğini unutmamalıyız. Ayrıca kan ve kan değerleri konusunda rutin kontrolleriniz varsa ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca Mars Koç, yaralanmalar, kazalar, sakatlanmalar, yangınlar, terör ve savaşla ilgili olduğundan bu süreçte bu konularda da hassas etkiler alabiliriz, dikkatli olmalıyız.

TÜRKİYE AÇISINDAN İSE; Savaş gezegeni Mars maalesef ülkemize birden fazla temas kuracak.
1 Şubat +/-2 ay ve 7 Şubat, 13 Şubat, 22 Şubat ve 27 Şubat tarihleri ve bu tarihler için +/-10 günlük süreçler ülke açısından gergin ve hassas etkiler alabiliriz.

Bu tarihler içinde; Ülke topraklarını bekleyen riskler, madenlerde ve göçüklerde tehlikeler, deprem ihtimali, savaşın ve terörün hareketlenmesi, liderleri ve yöneticileri-iktidar partisini bekleyen tehlike ve suikast ihtimali, şubat sonu/mart başı halkın bir anda galeyana gelerek sokaklara dökülmesi, sınırları ve askeri/kolluk kuvvetlerini bekleyen riskler ile Cemaat liderinin ülkeye iadesine dair atılacak adımlar gündeme gelebilir.

Ülkemiz için her şeyin çok güzel olmasını, HAYIR’lar getirmesini diliyorum.

Sevgilerimle,
Pınar GÜRÇAY