13 Şubat 2017’de ÜLKE HARİTASI açısından önemli ve hassas bir görünüm gerçekleşecek. Bilinçlenmemiz adına paylaşmam gerektiğini düşünüyorum:

13 Şubat 2017 ve +/- 10 günlük süreç:
– Haritada ülkenin doğumunu simgeleyen alanın Mars’tan aldığı sert açı, ülkeyi bekleyen her türlü riskleri, yangınları, topraklarla ilgili her türlü tehlikeyi, ciddi anlamda terör ihtimalini ve mevcut savaşın iyice alevlenmesini, saldırıları, patlamaları akla getirirken ülke topraklarına gelebilecek …tehdidi de göstermektedir. İlaveten ülke liderinin, ülke yöneticilerinin, iktidar partisi mensuplarının karşılaşabileceği suikast, saldırı, kaza, yaşam sonu gibi tehlikeli durumlar bu tarih aralığında beklenebilir.
-Başkanlık sistemiyle ilgili görüşmelerde tartışmaların artması, hararetin yükselmesi yaşanabilir. İlaveten iktidar partisi üyelerine, diğer parti üyeleri tarafından gelebilecek ciddi defans görülebilir.
-Yavru vatan Kıbrıs ile ilgili 18 Ocak’ta Cenevre’de yapılan görüşmelerde mutabakat sağlamayan hususlarda sonuca gelinebilir. Kıbrıs sınır çizgimizle ilgili süreç aleyhimize gerçekleşebilir.

Ülkemiz adına hayırlı ve güzel günler dilerim.

Sevgilerimle,
Pınar GÜREL