KOÇ: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulması +/-1 aylık süreçte, gizli bir ilişkinin tohumlarını atmanıza yardımcı olurken, sevdiğiniz kişiyle birlikte gözlerden uzak geçireceğiniz ve huzuru yakalamak isteyeceğiniz zamanlar getirebilir. Ruhsal çalışmalarda bulunup, ruhunuzu dinlendirmek, sanatsal faaliyetler içine girmek, müzik dinlemek, kitap okumak size çok iyi gelecektir. İnsanlarla olan ilişkilerinizde gizlilik olmasını isteyebileceğiniz bu dönemde insanların arkanızdan konuşma ihtimali olduğunu, gizli düşmanlıklara hedef haline gelebileceğinizi de unutmamalısınız. Bu noktada da Mars sayesinde kendinizi güçlü hissedebilir, anında tepkiler verip, yıkılmaz bir yapı sergileyebilirsiniz. Çalışıyorsanız kariyer anlamında da iş değişikliği veya yurtdışı bağlantılı yeni bir iş fırsatı gündeminize girebilir.

BOĞA: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulması +/-1 aylık süreçte, geleceğinizi planlamanız, çalışıyorsanız kariyer gelirlerinizi geliştirmeniz için önünüze yeni olaylar getirebilir. Yalnız Balık burcundaki stelyum nedeniyle dağılmalardan etkilenmemek için atacağınız adımlarda dikkatli olmalı, olayları ve şartları enine boyuna irdelemelisiniz. Aksi takdirde geleceğinizi güvence altına almak anlamında aldatıcı kararlar içine girmeniz mümkün olabilir. Tutulma aynı zamanda size, ayın ilk yarısına oranla daha fazla sosyalleşeceğiniz, insanlarla birlikte hareket edeceğiniz, kalabalıklar içinde bulunacağınız fırsatlar yaratabilir. Sosyal kuruluşlara destek olmak, bu tarz organizasyonlara katılmak, yardımlaşma enerjisinde bulunmak için güzel enerjiler alabilirsiniz.

İKİZLER: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulması +/-1 aylık süreçte, çalışıyorsanız kariyer hayatınız veya aile büyüklerinizle ilişkileriniz anlamında önünüze yeni kararlar, farklı yollar getirebilir. İş değişikliği veya radikal adımlar düşünüyorsanız Balık burcundaki stelyumun getireceği belirsizliklerden etkilenmemek için soyut ve hayalci kararlar değil somut adımlar atmanız gerektiğini bilmelisiniz. Aksi takdirde statü ve prestijiniz anlamında geriye düşüş yaşayabilirsiniz. Hali hazırda çalışıyorsanız, tutulmaya eşlik eden Merkür sayesinde, işinizde bir anlaşma veya imza gündeme gelebilir.

YENGEÇ: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, kendinize farklı düşünce kalıpları ve vizyon geliştireceğiniz günlerde olacaksınız. Maneviyata her zamankinden daha fazla eğilirken, inançlarınızın geliştiğini görebilir, hayatta sadece somut dünyanın önemli olmadığını kavrayabilirsiniz. Yalnız yoğun Balık stelyumu nedeniyle insanlarla olan diyaloglarınızda tanımlayamadığınız, anlamlandırmakta zorluk çekeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıklarına, verilen sözlerin tutulmamasına, insanların sağlam zemine oturmayan sözlerine karşı olayların arka planı olabileceğini unutmamalısınız.

ASLAN: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, maddi kaynaklarınızla ilgili etkiler alacaksınız. Gelir-gider dengenizi korumakta zorlanabilme ihtimalinizle birlikte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Borç/kredi/yeni finansman kaynakları gibi arayışlara gidebileceğiniz bugünlerde, Balık burcundaki stelyum nedeniyle hayalci ve soyut adımlardan uzaklaşıp, ayakları yer basan somut kararlar almalı, güvenmedikçe kimseye borç vermemeli ve kefil olmamalısınız. Aksi takdirde maddi anlamda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, ilişkiler, evlilik veya aşk hayatı, yakın dostluklar ve ortaklıklar anlamında yeni bir süreçten geçeceksiniz. Birlikteliğiniz yoksa manevi tarafı yüksek, empati yeteneği gelişmiş, sanatsal kabiliyetleri olan bir partnere doğru çekilebilirsiniz. Evliyseniz veya mevcut bir ilişkiniz varsa da birlikte yaralarınızı saracak, zorluklar karşısında birbirinize destek olacağınız günlerden geçebilirsiniz. Yalnız yoğun Balık stelyumu nedeniyle bu dönemde insanların açık davranmayacağını, gizli saklı olayların peşinden gidebileceklerini unutmamalısınız. Gündeminizdeki konular sizin düşündüğünüzden farklı bir şekilde gerçekleşiyor olabilir.

TERAZİ: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, çalışma hayatınızla ilgili önünüzde başlayacak yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz. İş arayışındaysanız, hayallerinizi süsleyen yeni bir işe başlangıç yaparken, yoğun Balık stelyumu nedeniyle her konuyu doğru şekilde irdelediğinizden emin olmalısınız. Yeni bir iş imkanıyla karşılaşma durumunda dahi belirsizliklere ve hatalara açık olabileceğinizi unutmayın. Çalışıyorsanız bugünlerde iş hayatınızdaki tembellik ve boş vermişlik hissine karşı dikkatli olmalısınız. Sağlık anlamında da hormon dengenize dikkat etmeli, alerji ve zehirlenmelere karşı yediklerinize içtiklerinize özen göstermelisiniz.

AKREP: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkileriniz, sosyallik ve eğlence, spor ve hobi çalışmalarıyla ilgili etkiler alacaksınız. Aşk ve birliktelik duygusu yüksek, karşı tarafla ruhen bir olacağınız, ilişkide tarafların birbirlerini manevi anlamda doyuracakları yeni bir aşka merhaba derken, mevcut birlikteliği olanlar partneriyle olan ilişkisinde belirsizliklere, dağılmalara, boşluk hissine karşı dikkatli olmalılar. Çocuk sahibi olmak yönünde düşünceniz varsa tutulma zamanı bebek sahibi olacağınızı öğrenebilir, hayatın içinde yeni bir yol ayrımına girebilirsiniz.

YAY: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, iç dünyanız, aile ve ev/yurt/yerleşim konuları, aile büyükleri, geçmişte bıraktığınız, sonlandırdığınız olaylarla ilgili etkiler alacaksınız. Psikolojik anlamda yalnız kalma isteğinde olacağınız, daha çok evde sevdiklerinizle ve ailenizle zaman geçireceğiniz bugünlerde ev değişikliği düşünen yükselen Yaylar bu fikirlerini gerçekleştirebilir veya evde değişiklik yapabilirler. Yalnız Balık burcundaki yoğun stelyum nedeniyle, iç dünyanızdaki dalgalanmalara, tembellik ve boş vermişlik hissine, nostalji ve melankoli duygusuna karşı müzik ve edebiyat gibi sanat dallarıyla ilgilenmeniz, maneviyat ve inanç konularına yönelmeniz ruhunuza iyi gelecektir.

OĞLAK: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, iletişim kanallarınız, yakın çevrenizle olan ilişkiler, seyahat ve eğitimlerinizle ilgili alanda etkiler alacaksınız. Kardeşleriniz veya yakın akrabalarınızla ilgili konularda olaylar gündeminize gelebilir, seyahat programı yapabilir veya spiritüel yanı güçlü bir konuyla ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnız Balık burcundaki yoğun stelyum nedeniyle, zihin dünyanızdaki dağılmalara, puslanmalara ve konsantrasyon problemine karşı dikkatli olmalı, araç kullanıyorsanız trafiğe çıkarken alkollü ve uykusuz olmamaya özen göstermelisiniz.

KOVA: 26 Şubat’ta Balık burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte +/-1 aylık süreçte, maddi kaynaklarınız, sahip olduğunuz değerler ve yeteneklerinizle ilgili alanda etkiler alacaksınız. Yalnız Balık burcundaki yoğun stelyum nedeniyle, hayal kırıklıkları ve belirsizliklere karşı gelirleriniz konusunda dikkatli olmalı, yüksek harcamalardan kaçınmalı ve riskli yatırımlarda bulunmamalısınız. Bununla birlikte, yurtdışı bağlantısı olan veya spiritüel işlerle ilgili kendinize yeni kazanç kapısı da yaratabilirsiniz.

BALIK: 26 Şubat’ta burcunuzdaki Güneş tutulmasıyla birlikte, önemli olayları deneyimleyecek, ileride dönüp baktığınızda sizin için önemli günlerden geçtiğinizi anlayacaksınız. Özellikle +/-1 aylık süreçte Balıkların kendilerinden söz ettirdiklerine, hayatlarında farklı farklı alanlarda yeni sayfalar açtıklarına tanık olabiliriz. Kimi yeni bir ilişkiye başlayıp evlilik kararı alırken, kimisi de mevcut ilişkisini sonlandırabilir veya kariyer anlamında yeni bir döneme başlayabilir. Yalnız ne olursa olsun tutulma zamanı gökyüzündeki yoğun Balık burcu stelyumu nedeniyle, insanlara karşılayamayacağınız sözler vermemeli veya size söylenenlerin doğruluğu konusunda emin olmalısınız. Ne olursa olsun size yeni bir dönemin başlangıcını açacak bu dönemde sonradan hayal kırıklığı ve belirsizliklere düşmemek için realiteden uzaklaşmadan somut ve mantıklı kararlar almalısınız.

Herkese çok güzel bir tutulma dönemi dilerim.

Sevgilerimle,

Pınar GÜREL